torsdag den 24. marts 2011

Besøg hos husfirmaet og udsættelse af levering

Da jeg alligevel var i Svendborg i denne uge, var det nærliggende at besøge husfirmaet i Langeskov. På den måde kunne jeg få sat ansigt på Flemming, som jeg har talt så meget med i telefonen og samtidigt aftale en ny leveringsdato, som følge af udsættelsen af fundamentsstøbningen.
Jeg havde forvarslet firmaet om at jeg kom, så Flemming havde afsat tid til at vise mig nogle af de huse som de har udstillet nede ved deres kontor. Samtidig kunne han fortælle at fabrikken i Estland ikke kunne levere huset som aftalt, idet de meget diskuterede limtræsbjælker tilsyneladende var svære at fremskaffe. Derfor kunne huset først leveres i uge 16, hvilket jo passede glimrende ind i mine planer. Der stod ellers i leveringsbetingelserne at hvis kunden udsætter leveringsdatoen, kan man blive opkrævet leje for den periode som huset skal opmagasineres. Men det blev jo så ikke aktuelt.
Uden for kontoret i langeskov har firmaet en mindre udstilling af huse i forskellige størrelser. Vi kiggede blandt andet på et hus med 70mm bjælker, som minder en del om det hus jeg skal bygge.
Flemming fortalte om en del af de problemer som man kan komme ud for, i forbindelse med opførelsen af huset og ikke mindst om vedligeholdelsen af huset. Alt i alt var det et givtigt besøg, som jeg måske skulle have aflagt før jeg bestilte huset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar