tirsdag den 5. april 2011

Møde med entreprenøren

For lige at sikre at den fundamentstegning jeg har lavet er fornuftig, har jeg aftalt at mødes med entreprenøren på byggetomtem på onsdag. Jeg har allerede fremsendt tegningen til ham, men så er der mulighed for at rette eventuelle fejl, før det er for sent. Jeg vil samtidig prøve at finde ud af om jeg har mulighed for at få nedstøbt noget elektrisk gulvvarme på toilettet, når han alligevel opstøber gulvet. I hans oprindelige tilbud ville han kun opstøbe gulvet i brusenichen, men vi aftalte pr. telefon at det var hele badeværelsesgulvet der skulle opstøbes uden merpris. Så må vi se om han holder ord. Samtidig aftalte vi at han ville formidle kontakten til en vvs'er, det håber jeg også at vi kan få på plads på onsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar